Barion Pixel Ajtóra és falra szerelhető névtáblák típusai | Reklámeszköz.hu

Ajtóra és falra szerelhető névtáblák típusai

2023. február 27.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Irodaházakba, közintézményekbe elengedhetetlenül fontos, hogy az épületben lévő helyiségeket megjelöljük, illetve a helyiségekhez vezető utat kitáblázzuk. Ennek hiányában a látogatók sokkal nehezebben találnak rá a célállomásra, vagy rosszabb esetben kollégákat tartanak fel.

Névtáblákból kétfajta típust is forgalmazunk, ezek felhasználási módja megegyezik, de grafikai méretükben eltérnek egymástól. 

Fali névtábla
Ez a kis méretű névtábla falra vagy az ajtóra is kihelyezhető. Az alumínium profil hátoldalán egy-egy ragasztócsíkot fog találni, amivel rendkívül egyszerűen rögzítheti a táblácskát. A nyomatot is nagyon egyszerű behelyezni, illetve cserélni. A táblácska formája domború. A nyomat, valamint a plexi előlap alul és felül csúszik be a profilba. Egyszerűen fogja meg az előlapot és húzza ki felül a profilból. A tábla jobb és bal széle fekete színű műanyagból készül. Ebből a típusból igen nagy méretválaszték érhető el. A névtábla magassága 52, 74 és 105 mm lehet, a szélessége pedig 100, 150, 200, 250, 300, 350 vagy akár 600 mm is lehet. Ajánljuk, hogy tekintse át a méreteket, illetve mérje fel a területet, ahova a névtáblákat szánja, hogy biztosan a megfelelő méretet rendelje meg.

Ajtó névtábla
Az ajtó névtábla szintúgy rögzíthető ajtóra vagy falra is, de itt ragasztócsík és csavarozás is elérhető opció. A nyomat rögzítése kissé eltér a Fali névtáblától, mert ez az eszköz nem domború, hanem teljesen egyenes. A hátlap tulajdonképpen egy műanyag lemez, és ennek a hátlemeznek a két oldalára van rögzítve egy-egy kipattintható alumínium profil. A nyomat behelyezése nagyon hasonlít a hagyományos plakátkeretekéhez, azzal a különbséggel, hogy itt csupán két profilt kell kipattintani. Természetesen ehhez a termékhez is alaptartozék a víztiszta plexi előlap, ami megvédi a nyomatokat. A kipattintható profil natúr alumínium színű. A profilok végén esztétikus műanyag végzáró található. Háromféle méretben rendelhető: A6 - 105 × 148 mm, A5 - 148 × 210 mm, A4 - 210 × 297 mm. Fontos megjegyezni, hogy mindegyik fekvő kivitel.

Megosztás:


Címkék: