Barion Pixel Extra magas L banner állvány kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Extra magas L banner állvány kínálatunkban

2023. március 13.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Roll-up állványoknál megszokhatták Ügyfeleink, hogy 220 cm magas kiviteleket is rendelhetnek, de L banner állványhoz eddig nem tudtuk ezt a méretet biztosítani. Ezen változtat legújabb jövevényünk, a Teleszkópos L banner állvány.

Mint a nevéből is sejteni lehet ez a termék abban különbözik a hagyományos L banner állványtól, hogy a hátsó tartórúd nem fix méretű, hanem teleszkópos, így akár 220 cm magas nyomatokhoz is alkalmazható. A banner állvány többi részegysége megegyezik a hagyományos L banner állvánnyal, de vannak apróbb eltérések. A Teleszkópos L banner állvány 80 cm szélességben és 220 cm magasságban készül. Ez a grafika látható mérete. A grafika vágott mérete ennél 1-1 cm-el magasabb, mert a két kipattintható sín nagyjából ennyit takar el a grafikából.

Az összeszerelése is nagyban hasonlít a hagyományos L banner állványhoz, de itt is van némi különbség. Összeszereléshez kövesse az alábbi lépéseket.

1. Terítse ki a nyomatot, majd rögzítse a nyomat aljára és tetejére a kipattintható profilokat. A profilok nútos része nézzen hátrafelé, a sima része előrefelé. A két kis lábbal ellátott profil kerül a nyomat aljára.
2. Helyezze bele a hátsó kitámasztó lábat az alsó profil hátulján látható nútba.
3. Helyezze a hátsó kitámasztó lábon látható csonkra a teleszkópos tartórudat.
4. Akassza rá a teleszkópos tartórúd tetejére a nyomat tetején lévő sínprofilt.
5. Húzza ki teljes méretűre a teleszkópos tartórudat úgy, hogy a nyomat megfelelően megfeszüljön.

Mi a különbség a hagyományos és a Teleszkópos L banner között?
L banner állvány Fix magasságú tartórúddal rendelkezik, 200 cm magas nyomatokhoz. Egyrétegű, egyszerű vászonzsákban szállítható a szerkezet.
Teleszkópos L banner állvány Teleszkópos tartórúddal rendelkezik, maximum 220 cm magas nyomatokhoz. Bélelt, teljes hosszában cipzáras hordtáskában szállítható a szerkezet és a nyomat.

Mielőtt leadná rendelését, azt javasoljuk, hogy tanulmányozza banner állvány és roll-up állvány kínálatunkat, mert számos reklámeszköz áll rendelkezésre céljai megvalósításához. Alábbiakban röviden összefoglaljuk kínálatunkat és kifejtjük az egyes termékek előnyeit.

X banner állvány
Ez az állvány rendelkezik a legalacsonyabb belépési küszöbbel, így nagyon alacsony áron tud egy nagyjából egy négyzetméteres reklámfelülethez jutni. Az Economy és Standard szerkezetek között van némi eltérés, mert a Standard lábai fémből, míg az Economy lábai műanyagból készülnek.

Kültéri banner állvány
A nyomat rögzítése kísértetiesen hasonlít az X banner állványhoz, de az állványhoz tartozó láb egy vízzel tölthető típus, így kültéri körülmények között is stabilan tartja a bannert.

Roll-up banner állványok
Ebben a termékkategóriában igazi Kánaán fogadja, mert minden lehetséges roll-up szerkezet, nyomat, méret rendelkezésre áll amit csak be lehet szerezni. A LIGHT roll-up típusok jó minőséget nyújtanak kedvező áron. A Standard PLUS és Prémium roll-up állványaink már kiemelkedő minőséget és 220 cm magas nyomatokat kínálnak. Óriás roll-up állványaink már 200 cm széles szerkezetek és akár 300 cm magas nyomattal is rendelhetőek. A kétoldalas roll-up szerkezetbe két darab nyomat is beszerelhető, így mindkét oldalon látható reklámfelületet biztosít. A kültéri roll-up szerkezetünk is kétoldalas reklámfelülettel rendelkezik, de e mellett nagy méretű, lecövekelhető talpakat is nyújt, hogy kültéren is stabilan megtartsa a reklámfelületet.

Emennyiben nehezen tudja kiválasztani a megfelelő banner állványt, akkor azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és kérje értékesítő kollégáink segítségét, vagy keressen fel minket bemutatótermünkben, ahol minden állvány személyesen is megtekinthet és kipróbálhat.

Megosztás: