Barion Pixel Nyomda: bemutatjuk az Epson SureColor SC-S80610 nyomtatónkat | Reklámeszköz.hu

Nyomda: bemutatjuk az Epson SureColor SC-S80610 nyomtatónkat

2023. március 06.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az Epson T7200-as vízbázisú nyomtatóink töretlenül teszik a dolgukat, de a megnövekedett igények újabb kapacitások kiépítését követelték meg. A rendkívül jó tapasztalatoknak köszönhetően esett a választásunk 2020-ban egy Epson nagyformátumú nyomtatóra, pontosabban a SC-S80610-as típusra. De miért is választottuk pont ezt a típust a számos más márka és megoldás mellett?

A címben is említett nyomdagép az Epson 2020-as csúcsmodellje, így számos technológiai előnyt kínált nyomdánk számára. A páratlanul pontos nyomtatás, a kifinomult nyomathordozó-kezelés komoly teljesítményt nyújt. Automatikus feszítés vezérlővel, nagy átmérőjű médiatovábbító görgőkkel és antisztatikus, egyben rugalmas nyomógörgőkkel több mint optimális a nyomathordozó továbbítás. A kettős PrecisionCore TFP nyomtatófejet és UltraChrome GS3 tintát alkalmazó SC-S80610 kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú eredményt garantál. A nyomtató pontos színreprodukciót kínál, 98,2 %-os Pantone szín lefedést biztosít, a Pantone értékelése és tanúsítványa szerint. A kiváló minőségű „Precision Dot” módnak köszönhetően a különböző nyomathordozókon még jobb minőségű eredmény érhető el. Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaköd-visszagyűjtő rendszer biztosítja a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt. Az Epson a kétéves jótállással arra az esetre is felkészült, ha probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az Epson kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre.

A nyomtatási sebesség akár a 95 m2 / órát is eléri, miközben 1575 mm széles nyomatokat is képesek vagyunk előállítani.

Felsorolni is nehéz mi minden segíti a nyomdász munkáját, hogy Ön egy gyönyörű nyomatot kaphasson kézhez, de alapvetően az alábbi előnyökkel számolhatunk:

  • Az Eco-solvent nyomtatás környezetkímélőbb, mert alacsonyabb az oldószer tartalma, miközben az elkészült nyomatok magas minőségűek, illetve karc és vízálló tulajdonsággal rendelkeznek.
  • A takarékos tintahasználat kedvezően befolyásolja a nyomatok bekerülési költségeit.
  • Fotóminőségű nyomatokat tudunk előállítani vele, akár 1440 DPI minőségben.
  • Nagy kapacitású, 700 ml-es, akár nyomtatás közben cserélhető festékkazettákkal gördülékeny a gyártási folyamat.
  • Az általánosan használt cián, magenta, sárga és fekete (CMYK) színek mellett további extra színkazetták segítik a szemgyönyörködtető színek kikeverését. A szürke, világos cián, világos magenta, vörös és narancs színű festékekkel olyan árnyalatok is reprodukálhatók, amit egy hagyományos CMYK nyomtató nem képes kivitelezni. További extra színkazettákkal akár ezüstmetál színben is lehet nyomtatni.
  • Professzionális RIP szoftver (Epson Edge Print) lehetőséget ad a hatékony munkavégzésre.

Reklámdekorációs feladatok között az alábbi, speciális nyomatokat állítjuk elő ezzel az Eco-Solvent nyomdagéppel:

Amennyiben tőlünk vásárolja a reklámberendezést és a nyomatot is, akkor biztos lehet benne, hogy minkét komponensből a legjobbat kapja!

CsatolmányMéret
Epson SureColor SC-S sorozat2.19 MB
Epson SureColor S80610L1.26 MB

Megosztás: